Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Lehet-e jobb barátod a játékmackódnál?


 f:napigarfield.blog.hu

 A fenti képsor lehet mottója játékmacis összeállításomnak, melyben híres játékmackók példáján mutatom be, hogy a világ legjobb barátai bizony a játékmackók.

 Vegyük először is Garfield játékmaciját, Micit (angolul: Pooky). Garfieldről tudjuk, hogy a szíve vajból van - csak jól palástolja - túl jól! Azonban még az ő szőrös szívét is meglágyítja egy valaki: Mici, a játékmacija.

f: pinterest.com

Hát nem imádnivaló? :)


 Így szereti Őt Garfield:





f: comicvine.com



És miért?

      f:napigarfield.blog.hu


 Hát ezért! :))




 Akárcsak Mr Bean teddy bearje, aki remek bizonyíték arra, hogy játékmacid mellett sosem érzed magad egyedül, minden élményed megoszthatod vele:

f:pinterest.com

Akár a kutyádat is eljátssza egy kutyás ügyességi versenyen :D :





És persze az örök klasszikus, Milne Micimackójánál ékesebben nem bizonyíthatjuk, hogy a játékmacik a legjobb barátok, és ott vannak, ha szükséged van rájuk.

f:tkata.kepeslap.hu


"Egy napon, amikor Micimackó éppen nem csinált semmi fontosat, de azt remekül csinálta, az jutott eszébe, hogy felkeresi régi barátját, Róbert Gidát, hogy megnézze, ő vajon csinál-e valamit. Ha ő sem, akkor esetleg csinálhatnák akár együtt is, mert nincs annál kellemesebb, mint semmit sem csinálni egy jó barát társaságában."

És nézzük: Ki a legjobb barát?






Fülesmackó, az én személyes gyerekkori kedvencem, mindannyiunk virtuális játékmackója. Azt hiszem az én generációmban mindenkinek kellemes emlékei vannak róla. Ő volt a mi tv-játékmacink, akitől estéről estére mindig tanulhattunk valamit.
Nosza, nosztalgiázzunk! :D
 


A Fülesmackó záródala valamiért nekem nagyon kedves, ezért külön idelinkelem azt is: 






 És akkor búcsúzóul a TvMaci, akit szintén nem kell bemutatni egyik korosztálynak sem. Bűbájos és nagyon rendes (minden lefekvés előtt fogat mosunk!),  vele békésen és jó példát mutatva végződik a gyerekeknek a nap:





Az én ölelgetnivaló macikámról itt olvashatsz, ha igazi jó barátot szeretnél, szívesen készítek Neked is!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések