Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Párizsi Macskák - Ősz

Párizsba beszöktek az őszi macskák..

 

.. akár így is kezdhetném .. 







Hiszen ezek a kis tündéri macskák a maguk eleganciájával, romantikus megjelenésükkel és tartásukkal számomra mindig Párizst idézik. 
Az őszi Párizst:




  Mint akik egyenes  a francia ősz hangulatából léptek ki - remekül mutatnak az őszi, romantikus, szerelemmel telített tájban. A négy grácia, amint végiglibeg a sárga, piros, rozsdaszín falevelekkel teleszórt párizsi utcán, a lágy szellőben ringatóznak végig, saját csinos, ellenállhatatlan lényük tudatában .. a kávéházak vendégei csak szemlesütve mernek egy-egy pillantást vetni feléjük..


A kissé már erőtlen, de még mindig melegséget árasztó novemberi napfény megcsillan testükön, melyet őszi virágokkal öltöztettek fel ennek a csodálatos évszaknak a tiszteletére. Az ősz-színeket idéző szalagjuk meg-meglebben, ahogy kecsesen vonulnak és begyűjtik a meleg napsugarakat és az elismerő pillantásokat.


Persze nem csak az őszben mutatnak jól ezek a fenséges , hanem otthonunkban is szívesen megidézik a kissé hűvös napokat, melyet felmelegít a sárgás őszi nap és a  távoli várost, melyben a szerelmek, a szenvedélyek, a romantika húzódik meg minden szegletben, még a levegőben is.


Párizsi macskáim remekül értik az élet művészetét, lessük el bátran tőlük!

 - De jó is az ablakban  üldögélni a reggeli napfény melegében:




- egy kis szépítkezés, kényeztetés mindenkinek jár és jól esik :)  fésülködőasztalnál, fürdőben, vagy a gardróbszobánkban, egy cicához illő, csinos kis neszeszerben elhelyezett szépítkezőszerekkel!








 - barátkozni nagyon jó!- ezt is jól tudják













 - és szeretteinkkel békességben sok időt tölteni













  -  s ha eljön az este, ágyikónkban a jó kis bekuckózó olvasáshoz is kiváló társak Párizsi Macskáim- és aztán ők őrzik nyugodt bájukkal álmunkat is.




- a pihenéshez kiváló üldögélni a kertben is, a sárguló levelekkel teli fáról pedig csodás kilátás nyílik    - bizony ezek is az élet nem is olyan apró örömei!



Megosztanád otthonod Te is szívesen egy ilyen bűbáj macskával?
Jóleső lenne, ha becsempészné otthonodba a napsütötte őszi csodák hangulatát?

Írj nekem üzenetet!

Párizsi macskáim 35 cm magasak, többféle mintával készültek.
Többek között még ebben a rózsás és kottás-cicásban:
 



















Tavaszi virágosban és levendulásban:                                                                 



















Könnyen kezelhetők, moshatók, pihe-puhák, remek ajándék magunknak, vagy szerettünknek!


Kövess facebookon, ahol sok érdekességről olvashatsz és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz oldalam a facebookon

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! Kattints ide---> ajándékok letöltése, feliratkozás



 Kapcsolódó cikkek 
Mirtusz-cicák
Bagoly párnák
Mici cica játszik és tesztel 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések