Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

"Jajj, úgy élvezem én a strandot..."

Szerdán igen szuper körülmények között ülhettem le horgolni az éppen készülő lányka kalapot, ugyanis a Dagály fürdőbe látogattunk el, és a termálmedencés áztatósdi és a szauna között a nagyon szép zöld pázsiton, a hatalmas fák alatt pihentem ( :D ) meg, természetesen a horgolnivalóval felszerelkezve.

 Ettől többet nehezen lehet kívánni ( jó, persze, lehet, de már ez rendkívül ideális volt ) :  friss levegő, vízcsobogás, hűvös a fáknak köszönhetően , és egy helyes rigó ráadásul egész idő alatt egyik fa csúcsáról a másikéra szállva trillaelőadást tartott. Mindig a fa csúcsát választotta ( nyilván a megfelelő akusztika miatt ;) ), egy fél órát eldalolt az egyiken, aztán átreppent egy másikra és töretlen folytatta. Tökéletessé tette a hangulatot.




(nem mondom, skubizni kell, de felfedezhető a képeken :) )


     És ezen a videón meg is hallgathatjátok :)




A lányka kalapot, amit készítek, nemsokára mutatom készen, most épp blokkolódik és várja a virágok elkészültét, amik még rákerülnek. (addig meg megteszi akár egy absztrakt képnek is...)




Hazafelé még elsétáltunk a Dunapartra, és ezt a gyönyörű naplementét is megcsodáltuk:



Nagyszerű, pihentető délután volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, felfrissül a test, a lélek, a szívünk pedig felvidul!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések