Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Eper vagy nem eper - Ez nem is kérdés

Zamatos eper ihlette alkotásaim mutatom most be Neked összegyűjtve.

Csak hogy tudjuk, miről is van szó :D :


Tényleg nem a nyáltermelés beindítása a célom :D, bár azt hiszem ez elkerülhetetlen ezt a képet látva.
Viszont most már előttünk van (és legtöbben a szánkban is érezzük már, ahogy a lédús gyümölcs omlik szét a szánkban, ellenállhatatlan zamattal töltve meg minden érzékünket.. eltértem a tárgytól, na..), szóval előttünk van, hogy mi is az, ami beindította a fantáziámat, és pl ennek a sapinak a megalkotására késztetett.





Egy kis epervirággal bolondítottam, mert az is egy külön kis csoda :)




Felnőtt méretben horgoltam, de bármilyenben rendelhető. Igazi csinos viselet a tavaszi, vagy hűvösebb nyári napokon.


Készült egy kisméretű tároló, eperbogyókkal az oldalán, ezt konkrétan egy kedves családtagunknak horgoltam. A horgolási technikája igen egyszerű (igaz, időigényes), mégis nagyon látványos. Apró csecsebecséinket tehetjük bele, ékszereinket, vagy kis cukorkákat, bon-bonokat is kínálhatunk belőle, jól mutat a nappali asztalkáján.






Személyes kedvenceim a könyvjelzők, imádom a könyveket, és egy különleges könyvjelző olyan jól mutat éppen olvasott könyveinkben (vagy a barátainkéban, ismerőseinkében, ha ajándékba szánjuk )!





És hogy mindig nálunk legyen kedvelt gyümölcsünkből... egy horgolt eperszem epervirággal díszítve, melyet táskánkra, ruhánkra, kulcscsomónkra akaszthatunk a rajta lévő karabínerrel.




Facebook oldalamon (Eperszezon) is megnézheted alkotásaim, ha valamelyik megtetszett, és megvásárolnád, várom üzeneted! :)


( ha pedig nagyon megkívántál egy kis ehetőt is ebből a gyümölcsből, itt megtalálod a  SzeddMagadEper - földek 2015-ös listáját.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések