Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Tavaszi sapik



Végre újra itt a tavasz, a langyos idő, s bár a napok jó melegek, ha süt a finom tavaszi nap, a reggeli és esti órák azért igencsak hűvösek még. Nem is beszélve a borongós időről, vagy ha még a szél is fúj! Bizony elkél a sapka olyankor.


S ha már sapka, miért ne választanánk színes, vidám, tavaszi hangulatút? Amit öröm hordani, s nem csak mert megvéd a hűvös időjárástól, hanem mert igazán szívderítőek is!



Főként állatmintásak (hiába, gyengéim az állatkák - de ezzel nem vagyok egyedül, Ti is imádjátok őket) tavaszi sapijaim.
De akad némely más is - unikornis, kutyus, cicus, pillangó, madárka, süni, kincskeresők és szörnybarátok, elefánt, autók!  A jelenlegi választékot itt találod, vagy nézd meg az alábbi videóban!








Méretben felöleltem a babától a felnőttig mindegyiket - hiszen nem kor és nem méretfüggő, ha szeretnénk vidám tavaszi sapit hordani.








Nagyon jó minőségű pamutjerseyt használtam elkészítésükhöz. A sapik kétoldalasak, belül egyszínűek, kívül mintásak - bármelyik fele viselhető.



Legyél bár cica-, kutya-, vagy más állatkedvelő, nálam megtalálhatod a kedvedre való sapit - tavaszra is!







A sapkákhoz hozzájuk illő csősál is kapható, ha teljes szettet szeretnél a tavaszi napokra.









Alternatív használati javaslat: fázósabb gyerekeknek derékvédőként is tökéletesen funkcionálhat!




Sőt, az igazán jó időre készítettem ugyanezen mintákból fejpántokat, fülvédőket is! Ezekről a következő bejegyzésben olvashattok.



     























Mintákat, amiből jelenleg választhatsz, itt találsz!



Rendeléshez írj üzenetet a mirtusz23@gmail.com címre!



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Kövess facebookon, ahol sok érdekességről olvashatsz, naprakész lehetsz a Mirtusz háza táján történő újdonságokról (termékekről, akciókról) és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz Szívderítő Alkotások

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként és biztosan értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! Most 500,- KUPONért kattints ide >>>  ajándékok letöltése, feliratkozás

Instagram oldalam különleges fotókért >>>  mirtusz_crochet
Pinteresten is megtalálsz>>>  mirtusz23
Rendelés >>> mirtusz23@gmail.com



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések