Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Ballagásra ajánlom


Eljött a nyár eleje, idősebb-ifjabb "vén" diákjaink elballagnak oviból, iskolából. Ünneplésükre virágot, útravalóul valami személyes ajándékot adunk. Szívesen ajándékozunk ilyenkor valami kabalát, főleg ha érettségi is áll a ballagó diák előtt. S mi lehetne tökéletesebb a megmérettetésre váró vigyázójának, mint a bölcsességet szimbolizáló BAGOLY.





Bagoly #1 

Párnaként akár a tanulásban megfáradt fejek is megpihenhetnek a színes, alvó baglyokon. Így felébredve teljesen frissen lehet folytatni a vizsgákra való felkészülést.





Bagoly #2

A kis, marokra fogható horgolt baglyok akár a vizsgákra is elkísérhetnek, hogy ott őrizzék bölcsességét a diákoknak ;) és érzelmi támaszt nyújtsanak.





Bagoly #3

A legkisebb, törpe baglyok alkalmasak rá, hogy bármikor velünk legyenek bölcsességükkel (és cukiságukkal!).
Akár a kulcsunkra, akár táskára, kabátra, pénztárcára tesszük, derűsen himbálózzák végig velünk a napot!





Bagoly #4

A horgolt tarisznyával nem csak a baglyokat, de apró-cseprő dolgainkat is magunkkal vihetjük - akár kirándulásra, egy városi kiruccanásra, vagy kutyás sétára indulunk.





Bagoly #5

A baglyos pénztárca akár az első is lehet az egészen ifjú ballagóknak, s a cuki baglyok segítenek majd bölcsen kezelni az első zsebpénzeket.








Válaszd bármelyik baglyot, 
a bölcsesség legyen Veled!




S ha ballagásra mégsem ragaszkodsz  a baglyokhoz, nézd meg egyéb párnáim, plüss kabaláim, táskáimkulcstartóim és táskadíszeim!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Rendelés >>> mirtusz23@gmail.com



hogy elsőként és biztosan értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! 
Most 500,- KUPONért kattints ide >>>  ajándékok letöltése, feliratkozás



ahol sok érdekességről olvashatsz, naprakész lehetsz a Mirtusz háza táján történő újdonságokról (termékekről, akciókról) és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz Szívderítő Alkotások


különleges fotókért >>>  mirtusz_crochet



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések