Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Örökszép-virág - Nőnapra (is)



Néhány nap, és újra minket, NŐket ünnepel a világ! :)


Apró figyelmesség a férfiak részéről, egy kis csoki, egy szál virág, valami apróság - valami, amivel kifejezik tiszteletüket a hölgyek előtt.


A virág egy csodaszép ajándék, bár sokan nem szeretik, hogy hamar elhervad, s csak árnyéka marad önnön szépségének.



Bár nem vetekedhet egy kézzel készített virág a természet ölén növővel, mégis felidézheti bennünk annak minden csodáját: színét, formáját, kisugárzását, illatát.




S teszi ezt örök időkig! Ezek a virágok pedig olvasási élményeinket, az elképzelt világba való kalandozásainkat is végigkísérhetik, hisz könyvjelzőként szuperül funkcionálnak.

Azonban felhasználhatjuk őket kreatív módon sokminden másra is: karkötőként, nyakékként, kilincsdíszként, lakásdíszként, hajbavalónak, sőt az autónk visszapillantóját is kivirágoztathatjuk velük!
(következő bejegyzésemben azt is megmutatom, hogyan!)


És hogy milyen virágok közül választhatsz? Nézzük csak!





A hóvirág, mint a tavasz első hírnöke, már nagyon korán kibújik a hó alól, s megörvendeztet bennünket a közelgő tavasz látomásával. Kis apró fejével ránk biccent, s kecsesen ringatózik a még hideg szélben. Szívünket így is melegség járja át, és hála a kis apróságnak, hogy ily hamar kibontja hófehér tisztaságú szirmait - a mi örömünkre is.





A kis százszorszép szintén szívünk csücske: szinte egész évben virágzik, kis fehér szirmait este, és esős időben összecsukja, és csak napfényben tárja ki a nagyvilágnak.





A nefelejcs, a pöttöm kék virágocska, bájos megjelenésével minden szívet elhódít.





A margaréta, vagy réti margitvirág fehér szirmaival, és napsugár belsejével vesz le a lábunkról - egyszerűségében lenyűgöző elegancia rejtőzik.





A liliom, a maga csodás illatával és fenséges megjelenésével az egyik legmutatósabb növény. Rengeteg fajtája létezik, színben is változatos, én most a fehér liliomra tettem le a voksom, s örökvirágként horgoltam meg.




A rózsa - az örökérvényű - millió variációban, színben, illatban pompázik. Kertben, vázában, csokorban vagy egymagában: lenyűgöz tökéletességével.





Válaszd bármelyiket, ékesszólóan bizonyítja majd figyelmedet a megajándékozottnak.
Ő pedig soká - nagyon soká gyönyörködhet benne, s emlékezhet általa - Rád.



Az örökvirágokat megrendelheted: mirtusz23@gmail.com



A virágok titkos jelentéssel is bírnak! Tudtad?
Ismerd meg ezt a titkos nyelvet, és használd bátran! ;) -> Virágnyelv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kövess facebookon, ahol sok érdekességről olvashatsz, naprakész lehetsz a Mirtusz háza táján történő újdonságokról (termékekről, akciókról) és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz Szívderítő Alkotások

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként és biztosan értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! Most 500,- KUPONért kattints ide >>>  ajándékok letöltése, feliratkozás

Instagram oldalam különleges fotókért >>>  mirtusz_crochet
Pinteresten is megtalálsz>>>  mirtusz23
Rendelés >>> mirtusz23@gmail.com


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések