Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Textil zsebkendőtartó - mert rend a lelke mindennek

Egy női táska csodákat rejt, ezt tudjuk jól :). Mi mindent kell magunkkal vinni, hogy komfortosan érezzük magunkat otthonunkon kívül is! Mesélhetnénk róla sokat..

Most csak a papírzsebkendőről fogok szólni, ami alap funkcióján túl, még nagyon sok helyzetben praktikus, és jól jöhet.
Illetve a papírzsebkendőről, ami kószál a táska alján: egy itt, ebben a sarokban, kicsit szakadozottan, egy a másikban , kissé gyűrötten, vagy nem túl elegáns nejloncsomagolásban kandikál a táskánkból ki egy tizes csomagban.

Most ennek vége!

Készítettem egy nagyon egyszerű, de annál nagyszerűbb zsebkendőtartót, textilből, amibe épp egy tizes csomag elfér, védi a zsepiket, egyben tartja őket, könnyen megtalálhatóan, és nagyon dekoratív is.





Saját ízlésednek megfelelő mintával választhatod ki a neked tetsző zsebkendőtartót:


Vidámakat, színeseket:



Romantikus stílusúakat:



Kattints ide a textilmintákért, amikből választani tudsz ---> textilminták


Akár otthonodban is jól mutat, az éjjeli szekrényen, fürdőszobában; vagy az irodában is kiteheted az asztalodra, hogy mindig kéznél legyen a zsebkendő, ha szükség van rá, és még jó hangulatot is ad.





Jól mutatnak a Mirtusz bevásárló táskákkal együtt is!




A zsepitartók béleltek, tartósak, 10 db zsebkendő fér el bennük.




Pamutvászonból készültek, 30°C-on mosógépben moshatók.


Ha szeretnéd, hogy a te zsepijeid is szép rendben legyenek a táskádban, vagy otthonodban, munkahelyeden, és még derűsebbé, hangulatosabbá is tegyék tárolásukat, rendelj egy textil zsebkendőtartót a neked tetsző mintával.

Írj üzenetet rendeléshez! katt ide --> rendelés



Kövess facebook oldalamon, ahol sok érdekességről olvashatsz. Kattints ide---> Mirtusz oldalam

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akciókról, s most ingyen egyedi órarendet és füzetcimkéket is letölthetsz! Kattints ide---> hírlevélre feliratkozás




Kapcsolódó cikkek:
-vidám cicás bevásárlótáska
-lovas bevásárlótáska
-türkiz táska horgolt rátéttel

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések