Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

HÓPIHE CICÁK


Idén télen - végre - nem került el bennünket a hó, van benne részünk bőven, hol kevesebb, hol valamivel több, de újra igazi telünk van, s a hófehér csoda napról napra felderíti szívünket.



Kézműves motívumként használtam már a hópelyheket fülbevalók és más Mirtuszok készítésénél is. Nagyon hálás téma, hisz megjelenési formáinak lehetősége végtelen és tökéletes formáival lenyűgöz mindenkit.


Most Hópihe cicákat készítettem egy damaszt jellegű anyagból, mely magában mintás, s természetesen hópelyhekkel, melyek ezüstös csillámlással díszítenek.



Az ülő macska formát használtam fel szabásmintaként, ablakban, kanapén, komódon is nagyon eredetien mutat, idézi a téli, havas tájat és a szépséges kristályokat.



Nyakukba organza szalagból kötöttem masnit, egyikükön szintén hópihékkel - piros alapon, másikukra hófehéren csillogót.






 Válaszd bármelyiket, elegáns cicákkal csempészheted be otthonodba a téli hó varázsát.


Megrendeléséhez írj üzenetet facebook-oldalamon, vagy a mirtusz23@gmail.com címre !
A cicák kb 35 cm magasak.

 Személyesen átvehető Pesten, az Örs vezér terénél előre megbeszélt időpontban, illetve igény szerint postázom a megrendelt termékeket.




http://mirtuszszivderitoalkotasok.blogspot.hu/2017/02/hobagoly-parna.html
Nézd meg Hóbagoly párnáimat is!
http://mirtuszszivderitoalkotasok.blogspot.hu/2017/02/kutyakendo-hopelyhes.html
Nézd meg Hópihés kutyakendőmet










~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kövess facebookon, ahol sok érdekességről olvashatsz, naprakész lehetsz a Mirtusz háza táján történő újdonságokról (termékekről, akciókról) és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz Szívderítő Alkotások

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként és biztosan értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! Most 500,- KUPONért kattints ide >>>  ajándékok letöltése, feliratkozás

Instagram oldalam különleges fotókért >>>  mirtusz_crochet

Pinteresten is megtalálsz>>>  mirtusz23

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések