Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Tavaszi sapik-sálak 2019.


Nagyon hamar eljött idén a tavasz(i idő), már februárban is bizony nagyon kellemes időjárásnak örülhettünk. A korai jó idő hamar meghozta a vékonyabb sapikra is az igényt, hiszen 15-20 fokban a bélelt sapik már nagyon melegek.



Javarészt még az őszi, nagyon kedvelt mintákat találjátok meg most tavasszal is a kínálatban, azonban jó pár új minta is érkezett. És nagyon menők!!

Először a sapikról!
Ha még nem találkoztatok velük személyesen: puha, kellemes tapintású anyagok, melyek rugalmasak, nagyon jó és praktikus viselet a finom baba- és gyerekbőrön.




Babamérettől a felnőttig készülnek a tavaszi sapik, sálak, fülmelegítők. Mikor már annyira jó az idő, hogy a sapi meleg is lehet akár, de a fülecskék érzékenyek, akkor nagyon jól jön egy cuki mintákkal tarkított fülvédő.















Ha rendelést adsz le, akkor fontos, hogy jól mérd meg a gyerkőc fejecskéjét, mert a fejkörméret alapján fogom megvarrni a sapit/sálat. Ehhez egy kis segítség:




Személyes vásárlás során erre nincs szükség, akkor lehet próbálgatni a megtetsző sapikat.
Az aktuális vásárokról mindig itt tudsz tájékozódni. Igyekszem minél több helyre eljutni, hiszen a személyes vásárlás élménye semmihez nem fogható: mikor szemtől-szemben, fizikai valójukban láthatóak, tapinthatóak a termékek; valóságosan érzékelhetőek a színek, a formák, az anyag tapintása; és mennyivel könnyebb a méret kiválasztása!
Nem utolsósorban tudunk beszélgetni, könnyen lehet tanácsot kérni, megbeszélni az esetleges egyedi igényeket.
A piacok, vásárok (amiken részt veszünk a Mirtuszokkal) hangulata is egészen egyedi, sokszor egyéb programokat, vásárlási lehetőségeket is nyújtanak.


Persze, ha nincs lehetőséged egyik vásárra sem eljönni, nyugodtan és biztonságosan tudsz rendelni facebookon is üzenetben, vagy e-mailben, a mirtusz23@gmail.com címen.
Személyes átvételre Budapesten az Örs vezér terénél, Csömörön és Pilisszentivánon van lehetőség.
Illetve postázom is a megrendelt termékeket természetesen.


A jelenlegi sapiválasztékot ezen a linken találod:
sapi/sál mintaválaszték 2019. tavasz


A legújabb minták idén tavaszra:




Nézzük, hogyan is mutatnak ezek a csoda sapkák a legcsodásabb gyerekeken:



És akiknek már tuti nem fog fázni a füle a hűvösebb időben:




Mindkét oldaluk hordható, a mintás külső és a belső egyszínű is.

A sapkák könnyen kezelhetőek, mosógépben 30 fokon moshatóak, 2-es fokozaton vasalhatóak.


És a legnagyobb örömmel viselhetőek 💗💗















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések