Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

1500 Mirtusz-rajongó




Facebook-oldalamon egyre több és több kedvelő, követő találja meg kedves, cuki és praktikus Mirtuszaim. Már nagyon közel járunk egy szép kerek számhoz: az 1500-hoz.



Szeretném veletek együtt megünnepelni, hogy ilyen szép számban követitek munkámat, ezért ha elérjük az 1500 oldalkedvelőt, akkor nagyszabású akció és nyereményjáték veszi kezdetét - ami több, mint 2 hétig fog tartani!

Ha már kedveled, követed oldalam, látogass fel és hívd meg barátaidat, ismerőseidet is, vegyünk részt minél többen az ünneplésben!

Ha pedig még nem jártál Mirtusz oldalamon, itt a remek lehetőség, hogy megismerd, lájkold, kövesd, így Te is részt vehetsz majd velünk együtt!






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Rendelés >>> mirtusz23@gmail.com



hogy elsőként és biztosan értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! 
Most 500,- KUPONért kattints ide >>>  ajándékok letöltése, feliratkozás



ahol sok érdekességről olvashatsz, naprakész lehetsz a Mirtusz háza táján történő újdonságokról (termékekről, akciókról) és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz Szívderítő Alkotások


különleges fotókért >>>  mirtusz_crochet


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések