Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Mirtusz-díjak - Rex fotópályázatra

 
     Benne járunk az őszben, bizony néha telet is idéznek a hajnali hidegek, de a táj aranyló szépsége feledteti a metsző szelet, és az olykor szürke fellegeket.
A testünkkel együtt a lelkünk is hangolódik a rövidebb nappalokra, amelyek sokszor még kevésbé fényesek is, és még energiát gyűjtünk a szép őszi napsütésben, mely még tüzesebbé varázsolja az őszi erdőt, ligeteket.

     Ezekkel a hangulatokkal eltelve kezdtem elkészíteni a cicáknak és kutyusoknak szánt ajándékokat egy fotópályázatra, melyet a Rex Kutyaotthon hirdetett meg volt védencei számára  "Nálatok a Rex-es állatok" címmel. Sokan neveztek, cicák, kutyusok gazdái vegyesen, sőt még egy nimfapapagáj is az indulók között volt.
     Igazán jó érzés látni ezeket a fotókat, az immáron gazdis állatokat saját otthonukban, annál is inkább, mert tudjuk, hogy ezeknek az állatoknak kijutott a nehezebb sorsból is, mikor gazdi nélkül, elhagyottan várták, mi lesz velük. Szerencsére a Rex Kutyaotthon Alapítvány segítségükre volt, gondoskodott róluk, és segített az álomgazdival való egymásra találásban is.

     Ettől is szép volt ez a feladat, hogy ajándékokat készítsek nekik, hiszen ezzel a gazdik döntését is megköszönhetjük, hogy örökbe fogadtak egy-egy gazdátlan állatot és életük végéig szerető otthont biztosítanak számukra.


     A közelgő hidegre gondolván, az első helyezetteknek finom, meleg well-soft anyagból készült fekhelyet terveztem, melyekhez gyönyörű ezüstszürke alapon tappancs- és szívmintás textilt választottam. Ezekben a színekben már a közelgő tél ezüstje és fehér ragyogása is ott van, a mintája pedig emlékeztet négylábú barátainkkal való kapcsolatunkra.



A győztes kutyus egy kutyatakarót kap, mely akár fekhelyként is használható, vagy fázósabb kutyus esetén akár takaróként is funkcionálhat.





Az első helyezett cica számára egy olyan fekhelyet varrtam, amit tépőzáras hevederekkel szék ülőfelülete alá lehet rögzíteni a szék lábaihoz, így kissé elbújva is remekül élvezheti a szoba melegét a cicus.






A második helyezett kutya egy kendőt kap ajándékba, mely őszhöz kapcsolódva egy kivájt halloweeni-tökre emlékeztető mintával lett megfestve.Őszi séták vidám kiegészítője !



















Őszi színekből készült az a horgolt medúza, amely a második helyezett cicáé lesz. A játék kilincsre is felakasztható, sok kis lába van, az egyiken csörgővel, mellyel így még szórakoztatóbb a játék.





A harmadik díjazottak  játékot kapnak, a kutyus egy pólófonalból csomózott hurokjátékot (szintén őszies színekkel kombinálva), a cica pedig egy horgolt egérkét, amelynek hosszú farkincájának a végén kis csörgő található.

















Az egyetlen papagáj indulója a fotópályázatnak különdíjban részesül, mely egy felakasztható játék - csupa természetes anyagból : kókuszdióhéj, diók, fagolyók, faágak és fű - egy fagombbal lehet rögzíteni.





Ezen kívül minden pályázó kap egy 500,- értékű Mirtusz-kupont, melyet le tud majd vásárolni nálam.




Lesz egy Mirtusz különdíjazott is, ez egyelőre maradjon meglepetés.



Segítsetek a döntésben, ki nyerje meg az ajándékokat, szavazzatok ti is (2016. október 16-ig) !
Az alábbi linken találjátok meg a nevező állatkákat:
"Nálatok a Rex-es állatok" fotópályázat képei


Keressétek meg, melyikük fotója tetszik a legjobban, nyomjatok egy lájkot, és már kész is! Több kedvencre is szavazhattok !





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések