Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

Neszeszerek akcióban!



Javában tombol a nyár, hétágra süt a nap, tikkadunk a hőségben.. vágyódunk a hűvösbe, vízpartra, vízbe..
Szerencsésebbek útnak is indultak már, vagy ezután fognak,  pihentető nyaralás, izgalmas utazás vár!

Ha már felkészültél az útra, összepakoltál mindent, amire csak szükséged lehet, biztosan szembesültél vele, hogy az apró holmikat, kozmetikumokat sokkal könnyebb magunkkal vinni, majd mikor szükséges, elővenni, megtalálni a sok pakk között és nagy csomagokban, ha szépen, rendezetten, egy helyre készítjük össze őket.

Ebben nagy segítség a neszeszer, egy apró csoda, mely amilyen egyszerű, olyan praktikus és hasznos. Utazáskor egyenesen nélkülözhetetlen!



Most a Hűsítő nyÁRESŐ akció keretében ráadásul kedvezményes áron is juthatsz hozzá Mirtusz műhelyemben készült egyedi neszeszerekhez!

Ha péntekig, július 15-ig nálam vásárolod meg kedvenc trapéz neszid, csak 1500,-ot kell fizetned, az eredeti 1800,-  ár helyett.



VAGY, ha szeretnéd még különlegesebbé tenni az utazáshoz, fizesd az eredeti árát, 1800,-ot, és válassz hozzá egy 500,- értékű díszt!



A neszeszerekhez választhatsz más textilt is, amiből készüljön, az alábbi linken meg tudod nézni az anyagokat: anyagminták


A díszeket medálokból készítem, és ásvány-, üveg-, vagy műanyag gyönggyel egészítem ki.



Ha sikerült választani, küldj egy üzenetet (facebookon, vagy a mirtusz23@gmail.com címre), hogy megbeszéljük a részleteket: melyik textilből szeretnéd, milyen méretben, illetve milyen dísszel, ha ezt az opciót választod!



Az akció csak a trapéz neszeszerekre vonatkozik és 2016. július 15-ig tart.



Cikkem a neszeszerekről: Minden titkok tudója - női neszeszer

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kövess facebookon, ahol sok érdekességről olvashatsz és villámjátékokban is részt vehetsz időről időre! Katt ide >> Mirtusz oldalam a facebookon

Iratkozz fel hírlevélre, hogy elsőként értesülj az újdonságokról, akciókról, s ingyenes ajándékaim is letölthesd! Most 500,- KUPONért kattints ide---> ajándékok letöltése, feliratkozás



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések