Ugrás a fő tartalomra

Kiemelt

Nyomtatható Órarendek

Készülődjünk a suliba is derűsen! Készítettem Nektek néhány nyomtatható órarendet, lányosat, fiúsat is, töltsétek le, nyomtassátok ki, és használjátok szabadon! Teljenek jól a mindennapok, csempésszünk még egy kis plusz derűt a suliba való készülődésbe! Innen tudod letölteni: nyomtatható órarendek 2023

2016. január tervek / megvalósulás



Jól haladok az évkezdeti terveimmel, lassan mindegyik végére érek.

A horgolt koronák megvannak, fotók kész, egy videót kell még készítsek belőlük, és mehet a reklámozásuk. Csináltam kisebbet, nagyobbat, kékeset, rózsaszínest és egészen finom, igazi csipkeszerűt. Hercegek, Hercegnők (és szüleik) készüljetek!!




A cicafülek is megvarrva nagyrészt, farsangra tutijó kiegészítő! Lesz csipke, flitteres, gyöngyös, polárból (puha, szőrös, mint az igazi), és egyszerű vászonból is.





Horgolt "Jégvirág" ékszereim is javarészt elkészültek, még egy gyűrű hiányzik és a karkötő részegységei, virágai. És azután persze az összeszerelés, felszerelés (fülbevaló akasztóra) és a keményítés, hogy felvegyék szép formájukat.





Alkalmi neszik is készülnek majd, meglátjátok, emelni fogják az esti programok fényét!





A horgolt álarcom félig készen várja a befejezést, reméljük hétvégén ez is meglesz.


Azután sorban bemutatom mindegyik elkészült Mirtusz - kincset, remélem nagy örömötökre és hamar szerelembe is estek egyikkel-másikkal :).


A januári projektek között pihenésképp ismét egy kis makramé-gyakorlás volt-van-lesz, egyszerű karkötők kerülnek ki szorgos ujjaim közül.





A következő nagy tervem pedig a lószőrből készült ékszerek, kulcstartók, melyek a horgoltakhoz hasonlóan igen egyediek, és nagyon mutatósak. Lórajongóknak kötelező darab !



Hát a január sem telt/telik unalmasan, nagy a sürgés-forgás, tervezés és megvalósítás, kövessétek blogom és facebook-oldalam, iratkozzatok fel hírlevélre és minden szívderítő Mirtusz újdonságom elsőként láthatjátok és  juthattok hozzájuk!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések